Wednesday, December 3, 2014

Tere armsad lugejad,

meie oleme Anna Maria Orel ja Kati Ojaloo. Tegeleme mõlemad vasaraheitega ja moodustasime koos ühise tiimi, et jõuda teineteist toetades unistuste eesmärgini - Olümpiamängudele! Koos on ju kergem.

See siin on meie blogi, millest saab sellel teekonnal meie murede ja rõõmude vahendaja. Eesmärk on populariseerida vasaraheidet, kui üht kergejõustiku ala. Olla nähtavamad ja Teieni tuua, mida on vaja selleks, et olla parim vasaraheitja! Esimeseks eesmärgiks oleme võtnud ühe suuremahulise projekti, mille loodame Teie abiga ellu viia.

Projektist lähemalt:  


Aita meil meie unistused täide viia:
SEB Pank: EE431010010582022010 KATI OJALOO

KKK

1. Kas nii hakkab olema enne igat spordilaagrisse minekut?
Muidugi mitte! Kõigel sellel on suurem eesmärk. Nimelt kui Sina, hea lugeja, tead kedagi, kes teaks kedagi, kes võiks meile õla alla panna, siis sellest oleks väga palju abi. Meie eesmärk ei ole siin iga kord korjandusi korraldada, vaid suuta teha järgmiseks hooajaks võimalikult hea ettevalmistus, et saavutada oma vanuseklassides võimalikult kõrgeid kohti.

2. Kust ma tean, et see raha lähebki reaalselt spordilaagriks?
Kõiki meie tegemisi saab jälgida selles blogis ning nendele vahvalt kaasa elada! Kuna meil on siht silme ees, siis milleks veel kui mitte spordilaagriks seda raha kasutada.

3.Mis ma selle eest vastu saan?
Teil on võimalus olla osa meie teekonnast. Oleme mõelnud, et igaüht, kes meid toetab ja seda soovib, mainime ära oma blogis ning kõige suuremad toetajad võime trükkida ka t-särgile (muidugi juhul kui on soovi).

4. Mis siis saab kui laekub kõvasti rohkem raha kui planeeritud?
Nagu eelnevalt mainitud, kõik sendid, mis ei ole tulnud planeeritult, on arvel ja loetakse üle. Kavatseme teha jooksva arve, mis näitab kui palju ja mitu inimest on meile hoogu juurde andnud. Juhul, kui tõesti laekub arvele planeeritust suurem summa, siis soovi korral saavad hooandjad summa tagasi küsida, kui ei, siis jääb raha järgmise treeninglaagri fondi, mis toimub Märtsis.

5. Miks need laagrid kõik nii vajalikud on?
Laagrid on väga olulised ettevalmistamiseks suvisteks tiitlivõistlusteks. Anna Mariat ootavad ees U20 Euroopa Meistrivõistlused Rootsis, mille normatiiv on tal juba täidetud ja Katit ootavad ees Suveuniversiaad Lõuna-Koreas ja Pekingi Maailmameistrivõistlused, mille normatiivi täitmisest ei ole palju puudu. Treeninglaagrid soojas kliimas on küll kulukad, kuid hädavajalikud, sest Eestis on vasarat sisetingimustes heita praktiliselt võimatu ja head tulemust väljas saavutada on samuti raske.


No comments:

Post a Comment